måndag 7 mars 2011

Trött

Är helt slut i kroppen efter denna helg. Har skrivit paper, inte speciellt fokuserat ska erkännas, men det tröttar ändå ut. Dessutom har någon/några av mina grannar haft fest både fredag och lördag, så sömnen har blivit lite påverkad. Tycker det är helt okej att ha fest, men två dagar på raken i ett väldigt lyhört hus är jobbigt. Det var extremt hög musik i lördags dessutom, så jag blev rätt sur också förutom att jag var jättetrött..

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag får be om ursäkt, för det var min oborstade pojkvän som firade av sin kommande resa till afghanistan med fest med barndomsvänner =( Vi krigade hela kvällen om musiken och volymen på den. För vi bor väl i samma hus?

Det ska inte hända igen.. Förlåt!

Anna sa...

Fast det var inte vi på fredag kom jag på nu. Vi var på fox och sen kollade vi på film när vi kom hem. Så det var nån annan oborstad granne. =p

Emelie sa...

Jaha, oj! Jo, vi bor ju i samma hus :) Då hade jag ju verkligen kunnat gå ner och sagt till. Ville inte göra det för att jag inte visste var festen var och för att det känns så himla gnälligt. Jag har ju också haft fest, men det tar ett tag innan man vet hur lyhört det är. Jag hoppas att ni säger till mig om jag stör någon gång! :)

Nej, festen i fredags var från grannen snett ovanför mig misstänker jag. Musiken hördes inte så mycket, men när alla skulle ut eller hem så dundrade de förbi i klackskor och allt vad det var så jag vaknade av det :D