fredag 11 mars 2011

Någon slags känsla

Är hemma i Linköping och får den där känslan som jag alltid får. Jag tycker så mycket om min familj och mina vänner som finns kvar här. Men det är en konstig känsla i magen varje gång jag kommer tillbaka hit.

Idag har jag suttit på Stadsbiblioteket och pluggat med John. Det gick sådär. Förstod inte varför jag skulle läsa texterna jag hade med mig, och då är det dömt att misslyckas. Vi gick ner till favoritkyrkfiket istället och åt god matpaj och drack kaffe och åt en Dubbelt så goda-kaka. Fick se människor och inspireras. I Karlskrona är jag mest hemma eller i skolan, och ser i princip samma människor hela tiden. Inget fel på människorna jag träffar, men jag behöver omväxling. Är inne i en konstig period i mitt liv där jag vill förändra, men det känns som att jag håller emot. Vill förändra allt. Vill göra om mig själv inifrån och ut. Vill resa. Vill uppleva något annat än bara plugga, plugga, plugga. Jag vill ha livskvalitet, och jag vill känna att jag upplever roliga saker. Det vi gör i skolan är väldigt intressant, men jag behöver växa som person. Men jag vet inte hur jag ska göra, eller åt vilket håll jag ska gå. Hur gör man när allt känns grått och trist?

2 kommentarer:

Anna sa...

När allt är grått och trist så brukar jag tänka tillbaka, och då kommer jag fram till att jag inte är en så jädra tråkig person ändå =)

Annars brukar planering vara det bästa. Bestämma sig för en charter eller vad tusan som helst. Hälsa på en kompis du inte sett på länge som bor i en annan stad. Eller sätta lite vardagslyx på tillvaron =)

Anna sa...

Jag kollade efter dig, men det var idel pensionärer. Segregerat som tusan =p

Angående badrummet så har vi i 13 ett och ett halvt år kvar att betala, men man kan betala av det på studs om man vill tydligen. 2012 eller 2013 kommer det komma nya dörrar (fast det är nog inte aktuellt för oss om det blir 2013, och då har väl du också flyttat?) Luktar det päck i din lägenhet så beror det på att ventialtionen inte verkar vara tipptopp ännu och inte alls i trapphusen.

Vägen som sopbilen kör på tillhör tydligen kommunen och det är deras ansvar att fixa till den. Men de snackade om att flytta på soporna till hörnet av röda korset om jag inte missförstod det. Det är ju skitjobbigt, jag tycker det är för långt att gå som det är nu =p.

De där plastprylarna till ventilationen ska bytas.Även element och termostater ska ses över. Dessutom ska vi nog få en övernattningslägenhet!! =D

Och jess, det var en föreläsare som sa att han gjorde det! Hon som skrattar hela tiden.