söndag 18 november 2007

Söndag

Den här söndagen har jag varit någorlunda effektiv om man jämför med mina extremt slappa dagar i torsdags, fredags och igår. Vaknade vid halv elva, eller egentligen halv fyra av en extremt överförfriskad Jesper som ville redogöra för sitt dryckesintag under kvällen tillsammans med Lars samt berätta att jag var så liten och söt. Drack en smoothie och en kopp te framför tvn och cyklade därefter till skolan. Gjorde färdigt min renässansfasad samt socialiserade med diverse klasskamrater i ritsalen.
Cyklade därefter till Willys och införskaffade ingredienser till min planerade bakning av en mjuk pepparkaka. Väl hemma for jag runt som en skollad råtta och slängde sopor och kompost och dammtorkade för att få det överstökat. Sen började jag baka och gjorde både en mjuk pepparkaka, samt muffins av likadan deg. Sen gjorde jag i bara farten lite mat åt mig själv. Tittade på senaste Grey´s under tiden som jag åt, och därefter satte jag mig i köket och läste i Småhusområder av Jens Björneboe. Man blir rätt knäpp efter att ha läst om planläggning på norska i över en timme.

Nu har jag betalt räkningar och funderar på om jag skulle städa mitt skrivbord. Borde även diska lite. Vi börjar inte förrän 10 imorn, vilket är superlyxigt, så jag behöver inte gå och lägga mig jättetidigt.

Effektivt va?

Inga kommentarer: